Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De enige echte Kerstbloghop”

Net zoals de vorige keer kan ik mij geen betere manier om de winweek in te luiden dan met een leuke bloghop. Het is een bescheiden hopje dit keer, dus met een minuut of tien heb je het rondje wel voltooid. Misschien ben je al bij mij terecht gekomen via Linda. Heb je daar al meegedaan? En kende je Linda al? Ik heb nog niet het genoegen gehad deze dame ooit in real life te mogen ontmoeten. Gezien haar blog is zij vast een hele intrigerende en ondernemende vrouw, dus ik hoop dat het er ooit nog van komt.

Wat geef ik weg?

Dat is natuurlijk de grootste vraag op dit moment. Wellicht heb je het al een keer eerder voorbij zien komen, want het is één van de nieuwste gadgets uit de koker van Hasbro, de Yellies. In eerste instantie verwacht je er niet teveel van. Leuk, een spinnetje dat rond rijdt. Maar op de één of andere manier heeft het toch een enorme aantrekkingskracht. Ten eerste ziet het er gewoon schattig uit en als tweede reageert het op geluid. Dit hield voor mijn kinderen dat ze gilden en boe riepen om de Yellies maar aan het rijden te krijgen / houden. Uiteraard onder luid schatergelach. Mijn oudste had haar spinnetje van Sinterklaas gekregen en haar zusje liet weten dat de Goedheiligman of de Kerstman er ook maar eentje voor haar moest meenemen. Wie van de twee is haar om het even. Ik heb haar gezegd dat ik de boodschap door zou geven, maar het weinig kans van slagen gaf. Het is namelijk al bijna overal uitverkocht!

Het is dus maar goed dat ik wel nog een exemplaar heb om weg te geven in deze leuke bloghop. Hoe je mee doet? Het is zo simpel. Je laat gewoon een reactie achter onder dit bericht of op Facebook en je maakt al kans. Aangezien de hop voor mij de start is van een ellenlange winweek zal ik de winnaar pas aan het eind daarvan bekend maken. Maar gezien de verdere winacties is er nog genoeg reden om gezellig te blijven hangen.

Wel hoppen

Natuurlijk is het wel leuk als je het cirkeltje eerst nog rond hopt. Ik stuur je weer door naar Kimberly. Haar ken ik wel in het echt! En het is zo’n lieverd!!! Ik heb het haar al eerder gezegd, maar wil het nu wel even herhalen voor iedereen. Kimberly is een hele krachtige vrouw. Zij heeft een enorm verlies geleden een paar jaar terug en ze is er echt sterk uitgekomen. Nu is ze namelijk een steun voor andere vrouwen die het verlies van een kind hebben gekend.  Ik ben er trots op dat ik haar ken.

Naast Linda en Kimberly zijn er zeker nog tien andere bloggers die stuk voor stuk unieke content creëren en de moeite waard zijn om eens bij langs te hoppen. Zolang je maar wel gewoon weer gezellig hier terug komt. Have fun!

Facebook Comments

«

»

41 COMMENTS
 • Kim

  11 maanden ago

  Onze dochter Lynn vindt dit spinnetje helemaal niet eng. Ze vindt m geweldig. Toen ze m op tv zag riep ze: dat spinnetje wil ik wel!

 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

  daar zou ik graag mijn kleinzoon mee verrassen, leuk kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 • Sabine Hensens

  11 maanden ago

  Jaaaa!! Hier inderdaad uitverkocht en ze wil er zoooo graag één! Ik maak graag een kansje en hop lekker door…

 • Mieke Stam

  11 maanden ago

  Wij houden helemaal niet van spinnen, maar ik denk dat deze wel bijzonder welkom is bij ons. Ik waag een kansje voor de kids 🙂

 • Inge h

  11 maanden ago

  Wat zijn ze toch schattig en grappig!
  Wij doen mee voor kerstspin!

 • Nicole

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee!! Onze kindjes zouden dit hartstikke leuk vinden!

 • Linda Raaijmakers

  11 maanden ago

  Deze spin zou echt te gek zijn voor onze tweeling Lucas en Eva 😀

 • Loes Ouweneel

  11 maanden ago

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar deze grappige diertjes!

 • Tamara

  11 maanden ago

  Wat een goede start van de winweek! Deze spin is gelukkig wél schattig, daarvoor durf ik wel mee te doen…;-)

 • Marijke Horjus

  11 maanden ago

  Super leuk zeg haha deze spin is erg schattig ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva

 • Heidie van der Steeg

  11 maanden ago

  Leuk die kerst bloghop, we hebben vanmorgen de woonkamer versierd en zijn helemaal in de kerststemming.
  Ik doe met deze actie graag mee. Mijn dochter is de laatste tijd erg bang voor spinnen, gelukkig krijg ik het idee dat het wat minder aan het worden is. Zo’n leuk speelvriendje, maakt dat haar spinnenangst misschien helemaal weg gaat. Hopelijk ligt Yellie hier in een pakje onder de kerstboom dit jaar. Ik zou hem er ook in kunnen hangen natuurlijk, kijken hoe lang het duurt voordat die ontdekt wordt.

 • Iris Bakker

  11 maanden ago

  Zo leuk zeg, ik doe graag mee

 • Anna Wienen

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee!!

 • Wendy Van De Reyd

  11 maanden ago

  Hahaha geweldige actie, van echte spinnen gaat ze lopen en gillen, maar deze zou ze alvast geweldig vinden , kansje wagen voor mijn meiske

 • MarjonS

  11 maanden ago

  Ik die graag mee voor de kinderen. Voora de jongste zal dit erg leuk vinden.

 • Danielle

  11 maanden ago

  Leuk voor mijn nichtje!

 • marlon Kok-Toet

  11 maanden ago

  jaaaa gaaf! gaan mijn kids super vinden

 • erika panjer

  11 maanden ago

  Leuk voor onze dochter dat zou ze mooi vinden
  ik waag graag een kans

 • sylvia

  11 maanden ago

  oohh deze mama is bang voor spinnen, maar dit is wel een hele leuke waar onze jongens vast veel plezier mee zouden hebben, dus ik doe graag mee!

 • Linda

  11 maanden ago

  Wat onwijs leuk deze kerstbloghop. Ik volg jouw al best wel lang, maar op deze manier maak ik ook kennis met nieuwe bloggers. Super leuk! Ik maak heel graag kans op deze leuke prijs 🙂

 • Milou

  11 maanden ago

  Wie niet waagt, wie niet wint! Dus doe ik mee voor mijn jongens

 • Emmy

  11 maanden ago

  Waah wat super schattig, ik ben zelf bang van spinnen maar zoonlief vind ze gewoon te gek. Misschien leer ik met deze ook wel omgaan met mijn angsten 🙂

 • Nele

  11 maanden ago

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee.

 • Mientje Lok

  11 maanden ago

  Heel gaaf!

 • G.T.

  11 maanden ago

  Wat een grappig ding! Ik kwam langshoppen en maak graag kans!

 • Nadine

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee! Leuke actie!

 • Kelly Aarts

  11 maanden ago

  Deze zijn echt zo leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn meiden (eigenlijk gewoon stiekem voor mezelf haha)
  En een ellenlange winweek klinkt ook heel goed, dus kom komende week vast nog vaker langs 😉

 • Majonne Twigt

  11 maanden ago

  Mijn dochters zijn dol op spinnen, ja echt, hoe groter hoe beter. En goed gillen kunnen ze ook. Dit lijkt me een leuk kado voor hen.

 • Suzanne Hin

  11 maanden ago

  Leuk die staat inderdaad bij mijn dochtertje ook op haar wensenlijstje

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Altijd weer leuk zo’n bloghop.
  Een spin, Brrr ik ben er erg bang voor, maar mijn kleindochter is hier vast snel vriendjes mee.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 • Marian zw

  11 maanden ago

  Oh leuk, normaal ben ik als de dood voor spinnen maar deze ziet er echt te schattig uit. Ik loot graag mee.

 • Manon W

  11 maanden ago

  Ik doe mee!

 • Jacqueline rozeboom kribi

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee voor me dochtertje

 • Andy E

  11 maanden ago

  Wat zien ze er schattig uit! Ik doe heel graag mee, gaan ze hier leuk vinden thuis moest er zo eentje in de bus steken!

 • Lisette Kleiweg

  11 maanden ago

  Mag mamma ook zo’n spin, ik vind ze zelf ook zo leuk ! Misschien kan ik mijn knulletje overhalen om te delen 🙂

 • Bonnie

  11 maanden ago

  Lijkt me zo leuk doe graag mee. Hoor mn kids al keihard gillen haha

 • Kim Nieuwhoff

  11 maanden ago

  Ze hadden vanmorgen nog een echte gevangen en netjes buiten gezet, deze zou flink geknuffeld worden. Mijn kids pakken ze gewoon zo op, ik niet hoor!

 • melissa

  11 maanden ago

  te leuk: de enige spin die binnen mag hoor!

 • Marian B

  11 maanden ago

  Dit is de enige spin die welkom is ons huis! Ik denk bij de kinderen zelfs meer dan welkom 😉

 • Femke Dekker

  11 maanden ago

  Leuk … dit zouden mijn 4 kinderen heel erg leuk vinden!

 • Claudia Diependaal

  11 maanden ago

  Jaaaaa ik hop lekker mee hoor! Wat een geinig ding is dit! Ik denk dat ik vermoord wordt ha ha. Maar laat mijn kleinkinderen maar lekker gillen hoor tegen de spin! Vermoord door mijn dochter

  Groetjes Claudia!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Stiekem ben ik dol op musicals

Ik blog nu al zo'n drie jaar en ik heb ...

Sluiten