Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Creatief zijn met Bunchems (en winactie gesloten)”

Heb jij ook wel eens dat gevoel dat je je kinderen soms gewoon helemaal niet begrijpt? En dan bedoel ik het niet zozeer vanwege een taalprobleem of iets dergelijks. Ik doel meer op hun voorkeuren en wensen, die nog wel eens verrassend kunnen zijn. Net als ik denk door te hebben hoe mijn kinderen veranderen ze weer van mening. Het zijn de kleinste stomme dingetjes hoor. Laatst bijvoorbeeld, wilde ik Sanne verwennen met een lekker glas limonade. Dit krijgt ze van mij niet dagelijks, dus het is een traktatie voor haar. Haar reactie? “Mag ik een glas melk?” Uiteraard heb ik daar geen probleem van gemaakt.

Het favoriete speelgoed van dreumes Sanne
Zo gaat het dus ook met het speelgoed in huis. Als klein kind had Sanne al bijzondere voorkeuren voor wat betreft haar speelgoed. Ik heb geregeld wat leuke spulletjes in huis gehaald waar ze dan mee kon spelen. Meestal liet ze het links liggen of werd het vluchtig bekeken en vervolgens door de kamer gesmeten. Het is natuurlijk niet zo dat al het speelgoed genegeerd werd, maar het gros wel. Sanne had namelijk een favoriet waar ze letterlijk uren mee zoet was; de wasknijpers! Eindeloos kon ze deze in en uit het bakje doen, helemaal in haar eigen wereldje gekeerd. Zo schattig!

Bunchems
08112Zo verging het dus ook met de Bunchems. Het hele idee achter dit product snapte ik volledig. Het is een leuk concept dat je met kleine bolletjes een 3D creatie voor jezelf kunt maken. Ik twijfelde alleen of het aan zou slaan bij mijn kinderen. Waarschijnlijk zou het voor een paar minuten leuk zijn om vervolgens voorgoed in de kast te verdwijnen. Daar heb ik me dus gruwelijk in vergist. Vanaf het moment dat het pakketje binnen was hebben de kinderen er bijna dagelijks mee gespeeld. Veerle was urenlang zoet met de bolletjes in en uit het doosje te doen en Sanne vond het leuk ze aan elkaar te haken en er steeds andere figuren mee te maken. Het was dus een onverwacht succesje!

Winactie
Wil je ook een Buchems pakket proberen? Ik ga er eentje weggeven! Je maakt kans door onder dit bericht een reactie achter te laten. Ik zou het overigens erg op prijs stellen als je het bericht op de facebookpagina een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. Het is niet verplicht! De winnaar wordt daar ook over een week bekend gemaakt. Heb je geen facebook? Zet dat even in je reactie erbij, zodat ik je kan bereiken op een andere manier.

 

Facebook Comments

«

»

23 COMMENTS
 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe mee
  Facebook: An Na

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  leuk voor jarige kleindochter

 • Marjo

  3 jaar ago

  Ziet er super uit, is dit voor kinderen die een beetje moeite hebben met hun fijne motoriek ook goed te gebruiken? Dit lijkt mij erg leuk namelijk!

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Ja, juist! Tenzij ze alles in de mond stoppen, want dan zou ik het niet doen.

   • Marjo

    3 jaar ago

    Nee dat doen ze al lang niet meer, maar hun fijne motoriek loopt achter vandaar mijn vraag

    • miriam

     3 jaar ago

     AUTHOR

     Dan is dit zeker wel een aanrader

 • Patricia Okker

  3 jaar ago

  Ik kwam het afgelopen week voor het eerst tegen op het verlanglijstje van een vriendinnetje, ik had er nog nooit van gehoord dus even gegoogled. Ook mij lijkt het erg leuk maar mijn jongens zijn niet echt van het knutselen, ja 5 minuten en dan mag mama het afmaken. Ik ben dan ook heel benieuwd of ze dit wel heel leuk vinden, zou zo fijn zijn met de regenachtige dagen in aantocht.

 • Wilma

  3 jaar ago

  Doe heel graag mee!
  Super leuk&creatief voor de koude middagen na school.

 • Milou

  3 jaar ago

  Heel leuk! Ik doe gewoon weer mee!

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Wat een leuke bouw-/ knutseldingetjes lijken me dit. Nog nooit in het echt gezien, zou mijn kinderen er graag mee laten kennismaken!

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor deze prijs. Ik ga snel op Facebook liken en delen. Leuk hoor!

 • Marcia Kan

  3 jaar ago

  Wat een leuk concept, waag graag een kansje voor mijn meiden!

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Hier heeft mijn oudste dochter haar zinnen op gezet… Staat ook op haar verlanglijst, nadat ze zo’n uitprobeerbak in de speelgoedwinkel zag staan. Goed plan marketingtechnisch haha.
  Duimen dus maar!

 • Lenny

  3 jaar ago

  Aha, nu weet ik eindelijk wat mijn dochter bedoelt. Ze heeft het hier steeds over maar kan de naam niet goed uitspreken waardoor ik niet begreep wat ze nu wilde. Ik zou haar er graag mee willen verrassen. Op Facebook de actie geliked en gedeeld.

 • Marian Zw.

  3 jaar ago

  Zoals ik hierboven in de reacties lees, hebben kids al snel in de gaten dat er iets nieuws is, en dat ze het willen hebben. Zo ook bij ons! Ik loot natuurlijk graag mee voor de twee jongsten bij ons.

 • Marieke

  3 jaar ago

  Dit wil ik wel proberen met mijn dochtertje! Leuk!

 • Rianne Weerd

  3 jaar ago

  Wat leuk! Al veel over gehoord, en ben er wel nieuwsgierig naar. De kinderen zouden het hier graag willen uitproberen…en deze mama ook 😉

 • Marange

  3 jaar ago

  Oehhh ik doe super graag mee voor mijn dochter!! Ze zou dit helemaal te gek vinden. Deze mama ook

 • Cheryl

  3 jaar ago

  Leuk! Ik doe graag mee

 • Annelies Pietens

  3 jaar ago

  Goed om te hebben zodat kinderen bezig kunnen met hun motoriek.. Ik doe ook mee voor mijn dochtertje

 • Jolein koolske

  3 jaar ago

  Oh wat super leuk voor mijn knappe dochters !!! Ik waag dolgraag een kansje want die willen ze wel uit de zak van sinterklaas toveren 🙂

 • brants

  3 jaar ago

  ziet er leuk uit voor mijn kleinzoontjes

 • kempenaers

  3 jaar ago

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes, knutselen graag

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Help door op te ruimen en / of aan te schaffen

Één van de dingen waar ik als kind altijd erg ...

Sluiten