Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Een heel uniek en persoonlijk (kraam)cadeau”

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik Maria ontmoette op een beurs. Een bijzondere vrouw met een bijzonder bedrijf. Maria is namelijk de vrouw achter CRE8! Een bedrijf dat meer is dan alleen de verkoop van zeer leuke spulletjes. CRE8 biedt tevens kansen aan (werkloze) jongeren. De jongeren leren praktische dingen zoals apparatuur en ze kunnen gelijk ervaren hoe het is om een werknemer te zijn. Daarnaast geeft CRE8 ze volledig de ruimte om met hun eigen creativiteit aan de slag te gaan.  Een uitstekende werkgever dus.

Als je nog op zoek bent naar een leuk en uniek kraamcadeau, dan kan ik je van harte aanbevelen eens een kijkje te nemen op de website van CRE8. Niet alleen de befaamde naampuzzels kan je daar vinden, maar ook lampen en klokken en zelfs gepersonaliseerde mobiels voor boven de wieg.  Wist je trouwens dat ze ook naamballen maken voor in de kerstboom? Kortom, er is genoeg leuks te vinden en als je echt iets origineels wil geven dan weet ik zeker dat je bij CRE8 kan slagen. Al helemaal als het om een bijzondere naam gaat.

Een paar maanden terug kwam ik Maria weer tegen. Ik was blij om te horen dat het bedrijf nog steeds zeer goed loopt en er zoveel jongeren jaarlijks mee geholpen zijn. Toch merk ik dat er nog zoveel mensen zijn die nog niet eerder van CRE8 gehoord hebben. Vandaar dat Maria en ik er samen nog eens aandacht aan wilden geven. Voor de geboorte van Noor heb ik deze prachtige naampuzzel ontvangen. Elke letter bestaat uit meerdere stukjes, wat een leuke uitdaging biedt voor het inzicht en motoriek van de jonge peuter. En het ziet er gewoon heel leuk uit!

Winactie
Speciaal ter ere van de geboorte van Noor geeft CRE8 nog een naampuzzel weg aan één van mijn lezers. Wil jij kans maken op dit unieke houten cadeau? Laat dan een reactie achter onder dit bericht. Je kan meedoen tot en met 4 november. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Facebook Comments

«

»

18 COMMENTS
 • Marieke

  2 jaar ago

  Ik loot graag mee. Maar mocht ik winnen dan zou ik nog een maandje willen wachten om de prijs in ontvangst te nemen, en zou ik het graag als cadeautje aan de kleine van mijn zus willen geven die begin december (of wellicht eind november 😉 ) geboren gaat worden.

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Wow! Zo gaaf voor ons zoontje Lex! Zo mooi, zo uniek!

 • Anna

  2 jaar ago

  Te gek! Ik doe graaag mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Super origineel om je kindje te laten puzzelen en ondertussen al wat bekend te laten geraken met de eigen naam! 😀

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Wat een prachtige puzzel. Ik twijfel alleen aan welk kleinkind ik het zal geven. Zucht hihi. Maar hij is prachtig daar zijn we het al over eens!

 • Els

  2 jaar ago

  Ik doe mee, zou het graag als kraamcadeau aan iemand willen geven.

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  ik doe graag mee voor ons nichtje Tess 😀

 • Marian B

  2 jaar ago

  Wat een gave puzzel! Ik heb ze wel eens eerder gezien, maar ook weer vergeten. Voor een kraamcadeau zou het wat laat zijn… maar ook nog steeds leuk als (1e) verjaardagscadeau voor mijn dochtertje.

 • Lyn

  2 jaar ago

  Wauw heel gaaf! Mijn vriendinnetje en zus zijn zwanger dus ik zou dit graag aan een van hen cadeau geven.

 • Yessica leidner

  2 jaar ago

  Wauw wat gaaf voor mijn dochtertje jill
  Leuke puzzel
  Volg je ook op Facebook (Jessica jill John Leidner)

 • Iris

  2 jaar ago

  Dit lijkt me een heel leuk cadeau voor onze dochter

 • Kimberley van Ravenswaaij

  2 jaar ago

  Super leuke puzzel! Vind dat nog heel gaaf voor ons ventje die nu zijn puzzels heeft ontdekt 🙂

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn eigen mannetje Teun.

 • Liline Erdmann-van Steenbeek

  2 jaar ago

  Ik doe nog steeds graag mee voor mijn meisje: Norah 🙂

 • Kristel

  2 jaar ago

  Super gaaf voor dochter Lotte

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wat een leuke naampuzzel. Vindt mijn jongste kleinkind vast heel leuk, zo’n puzzeltje van haar eigen naam.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Facebook.

 • Mieke Stam

  2 jaar ago

  Oh superleuk! Xander is echt gek op puzzelen en hij is ook mega trots op zijn naam 🙂 deze puzzel zou hij echt tegek vinden!

 • Rianne Weerd

  2 jaar ago

  Ik vind het te gekke puzzels! Doe graag mee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De bewondering van grote zus
 • Het leed dat kolven heet #earlybird #moedermelk #allesvoordekleine #borstvoeding #kolven #ziekenhuis #neonatologie
 • Dit vandaag met de post gekregen. Zo ontzettend attent!
 • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het geboortepakje van Kelly Caresse en Noppies

Er zijn een paar momenten geweest, dat ik ergens was ...

Sluiten