Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten

“Bescherm je oren met Alpine Muffy – review”

Na afgelopen week zou je het niet zeggen, maar de lente en zomer loeren weer om de hoek. Ik kan me daar nu al ontzettend op verheugen. Voor manlief en mij betekende dat, voor we kinderen hadden, dat het festival seizoen ook weer van start gaat. Wat een mooie herinneringen heb ik aan bijvoorbeeld Parkpop en Lowlands. De laatste parkpop waar ik ben geweest is alweer een aantal jaren geleden. Ik vind die luide muziek nou niets iets waar kinderen voortdurend in moeten verkeren. Ik loop zelf ook rond met oordoppen in, dus waarom kinderen niet? En toch zie je het heel veel helaas. Ouders die hun kind zonder enige gehoorbescherming meenemen naar een festival. Ik snap het gewoon niet hoor. Het effect op de oren is namelijk permanent.Manlief is ook lichtelijk dovig door al die harde metalconcerten waar hij naartoe ging zonder iets van oordoppen in te doen. Hij is daarom al helemaal verbaasd dat ouders de oortjes van de kinderen niet beschermen.

IMG_6369

Wij zouden op zich dit jaar wel eens weer naar een festival willen gaan. Misschien een dag of zo. Van Gehoorbescherming voor Kinderen ontving ik twee sets oorkappen van Alpine Muffy om te proberen. Verrassend genoeg accepteerden de Muppets het op hun hoofd. Sterker nog, Sanne wilde het niet eens meer af doen! Prima, want dan kon ik gelijk kijken of het afdrukken of iets dergelijks zou achterlaten bij langdurig gebruik.Dit was gelukkig niet het geval. Toen de Muppets naar bed waren heb ik de oorkappen op mijn hoofd gedaan (voor zover dat kon) om ook te testen of ze het geluid wel goed tegen houden.  Ook door deze test is het heen gekomen. Veerle was in de tussentijd wakker geworden en heeft haar set heel hard door de kamer gesmeten, dus ik kan je melden dat het ook door de smijttest heen is gekomen. Kortom, wat ons betreft een musthave voor de muziekliefhebbers die van plan zijn hun kinderen mee te nemen naar (luide) muziekfestiviteiten. Wil je zelf ook oorkappen aanschaffen? Gebruik dan kortingscode meervanmir op de site van  Gehoorbescherming voor kinderen en ontvang 10% korting op je aankoop.

IMG_6367 IMG_6365

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Peuter maakt muren schoon met boter

De afgelopen kwam ik deze foto op facebook tegen met ...

Sluiten