Bad Moms 2: wie is er dit keer de ontaarde moeder?


Over een paar nachtjes gaat de Sint alweer terug naar Spanje en de kinderen hebben nog steeds geen schoentje thuis gezet. Elke dag denk ik “vanavond doen we het” om het vervolgens weer te vergeten of het niet handig te vinden. Gelukkig hebben de meiden er verder geen erg in. Ze hebben er ook nog niet naar gevraagd. Waarschijnlijk zijn ze het inmiddels gewend dat ik gewoon af en toe een enorme loedermoeder ben. Gelukkig ben ik zeker niet de enige ontaarde moeder. Het leeft tegenwoordig bij zoveel vrouwen, dat er zelfs films over gemaakt worden. Tijdens mijn zwangerschap heb ik deel één gezien en sinds afgelopen donderdag draait deel twee in de bioscoop. Ik heb het natuurlijk over Bad Moms.

Het eerste deel gaat over de ontmoeting van de drie moeders en hoe zij het perfecte mamaleventje vaarwel zeggen om hun eigen weg te bewandelen. Niet dat dat door iedereen gewaardeerd wordt. Andere moeders kijken afkeurend en ook de echtgenoten en kinderen zijn het niet helemaal eens met de keuzes. Natuurlijk komt het op het eind allemaal goed en volgt er cliché op cliché. Toch vond ik de film hilarisch en leuk om te zien. En nu is er een deel twee!

Wat heb je nodig om drie mama’s weer in frustraties en ellende te krijgen? Vraag hun moeders op bezoek! In Bad Moms deel twee proberen Mila KunisKristen Bell, en Kathryn Hahn de ideale Kerstmis te creëren. Het helpt dan niet als er een paar kritische ogen over hun schouders mee kijken. In deel twee zijn de bad moms dit keer wellicht de oma’s? In ieder geval genoeg ingrediënten voor een film vol humor. 

Wil je ook de film in de bioscoop zien? Dan kan ik je wellicht blij maken. Ik mag namelijk drie mensen blij maken met een set kaartjes. Maar dat is niet het enige. Je krijgt er namelijk ook een canvas tas, een short, een cocktailshaker en een chocoladereep bij. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is de persoon te taggen met wie je naar de bioscoop wil gaan. Meedoen kan tot en met 7 december. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Facebook Comments