Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Bad Moms 2: wie is er dit keer de ontaarde moeder?”

Over een paar nachtjes gaat de Sint alweer terug naar Spanje en de kinderen hebben nog steeds geen schoentje thuis gezet. Elke dag denk ik “vanavond doen we het” om het vervolgens weer te vergeten of het niet handig te vinden. Gelukkig hebben de meiden er verder geen erg in. Ze hebben er ook nog niet naar gevraagd. Waarschijnlijk zijn ze het inmiddels gewend dat ik gewoon af en toe een enorme loedermoeder ben. Gelukkig ben ik zeker niet de enige ontaarde moeder. Het leeft tegenwoordig bij zoveel vrouwen, dat er zelfs films over gemaakt worden. Tijdens mijn zwangerschap heb ik deel één gezien en sinds afgelopen donderdag draait deel twee in de bioscoop. Ik heb het natuurlijk over Bad Moms.

Het eerste deel gaat over de ontmoeting van de drie moeders en hoe zij het perfecte mamaleventje vaarwel zeggen om hun eigen weg te bewandelen. Niet dat dat door iedereen gewaardeerd wordt. Andere moeders kijken afkeurend en ook de echtgenoten en kinderen zijn het niet helemaal eens met de keuzes. Natuurlijk komt het op het eind allemaal goed en volgt er cliché op cliché. Toch vond ik de film hilarisch en leuk om te zien. En nu is er een deel twee!

Wat heb je nodig om drie mama’s weer in frustraties en ellende te krijgen? Vraag hun moeders op bezoek! In Bad Moms deel twee proberen Mila KunisKristen Bell, en Kathryn Hahn de ideale Kerstmis te creëren. Het helpt dan niet als er een paar kritische ogen over hun schouders mee kijken. In deel twee zijn de bad moms dit keer wellicht de oma’s? In ieder geval genoeg ingrediënten voor een film vol humor. 

Wil je ook de film in de bioscoop zien? Dan kan ik je wellicht blij maken. Ik mag namelijk drie mensen blij maken met een set kaartjes. Maar dat is niet het enige. Je krijgt er namelijk ook een canvas tas, een short, een cocktailshaker en een chocoladereep bij. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is de persoon te taggen met wie je naar de bioscoop wil gaan. Meedoen kan tot en met 7 december. De winnaar maak ik zoals altijd bekend op facebook. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)

Facebook Comments

«

»

10 COMMENTS
 • Janine Bok

  11 maanden ago

  Hi! Dit lijkt me heel erg leuk. Zou graag met mijn zus Eveline Bok willen gaan. Heb met haar ook deel 1 gekeken, dus lijkt me heel gezellig deel 2 ook te kijken. Wij kunnen ons ook goed verdiepen in het onderwerp ” bad Moms” hihi

  • miriam

   11 maanden ago

   AUTHOR
 • Iris Steenbekkers

  11 maanden ago

  Klinkt goed deze film ! Ik ga eerst deel 1 maar eens kijken .

 • Hille Morel

  11 maanden ago

  Ik heb gereageerd op facebook, onder het bericht. Zou super graag willen winnen!

 • Anja

  11 maanden ago

  Mijn puberdochter en ik hebben in een deuk gelegen van de 1ste Bad Moms. Toen wij de trailer zagen van deze hadden wij zo iets van, die moeten wij ook zien. Zijn nog niet geweest maar deze kan je gewoon niet missen. Voor mij zwangerschap inmiddels al een paar jaar gelden had ik ook zoiets: ik ga het allemaal anders doen, ik ga de perfecte moeder worden. Altijd tijd voor de kinderen, niets vergeten en noem maar op. Maar zo is het natuurlijk niet, maar ik krijg wel heel vaak te horen: Mama, jij bent lief en ik hou van je. Toch supermooi om te horen

 • Marian van Trigt

  11 maanden ago

  Leuk neem de 2 kleindochters mee.

 • Annick

  11 maanden ago

  Bad Moms was al een heerlijke film. Bad Moms 2 zou ik dan ook zeker niet willen missen! (Ook gereageerd op fb)

 • Marian B

  11 maanden ago

  Een avondje bioscoop met een goede vriendin is altijd leuk. Dit lijkt ons een hilarische film waar we heerlijk om kunnen lachen! Loot graag mee.

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Lekker een keertje naar deze film met mijn man, ja dat is gezellig!
  Graag doe ik mee, maar ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Eveline van Dijk

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Deze vandaag geproefd. Jammie! Daar lust ik wel meer van! @misspublicitynl @krakenrum
 • Als je onverwacht mama boven op de tribune ziet 😍
 • Oh wow! Rare actie weer! #oss #stints #nieuws #benieuwdwaternugaatvolgen @metro
 • Alweer een paard! 🤦🏻‍♀️
 • 😂😂😂, ik dus bijna 38 jaar!
 • Hoera! @melkmeisje_nl heeft een nieuwe verzorgingslijn voor onze kleintjes! Om dat te vieren mag ik drie pakketten vol heerlijke producten weggeven. Doe je mee? Lees dan snel de blog hoe je kans maakt op zo’n pakket! #linkinbio #verzorging #baby #winactie #mamablogger
 • Slapen in het krijspaleis. Ik vind het knap!
 • Smelt 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten