Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Baby Dutch babyschoentjes en hulp gezocht”

Met trots kan ik vertellen, dat Veerle nu af en toe uit zich zelf gaat staan. Ze heeft er ook de grootste lol in en begint het ook steeds vaker te doen. Het zal me niets verbazen als ze binnen de kortste keren ook aan de rand van de tafel haar eerste stapjes zal doen. Ik kan me daar nu al zo op verheugen! Bij de eerste stapjes horen ook de eerste schoentjes. Niet voor in huis, want daar laat ik haar meestal toch op blote voetjes lopen. Dat schijnt beter te zijn om het te leren. De eerste schoentjes moeten dus ook soepel en zacht zijn zodat ze goed hun voetjes op de grond kunnen voelen net als wanneer ze op blote voeten zouden lopen. Toen bij Sanne was ik me daar niet zo van bewust, maar dit keer hebben we juiste schoentjes in huis.

Van Baby Dutch kregen we namelijk voor Veerle het eerste paar om te proberen. Ik mocht uit de collectie kiezen en ik kan je zeggen dat dat best lastig was. Wat een hoop verschillende schoentjes!!! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de jogger roze, lekkere stoere meidenschoentjes. Inmiddels heb ik ze in huis en ze voelen inderdaad soepel aan, dus het gaat vast goed komen met dat lopen. Zodra de eerste stappen ermee genomen zijn laat ik het weten!

28051

Goede schoentjes zijn erg belangrijk bij kleine kinderen. Baby Dutch is daar zelf altijd bewust mee bezig, maar vindt het ook belangrijk om te weten wat moeders verwachten bij een eerste schoen. Denk maar aan de prijs of het uiterlijk, maar zeker ook de kwaliteit. Hoeveel geef je uit aan een paar peuterschoentjes? Daarom is er een onderzoek van een aantal studenten van de HvA om dit beter in beeld te kunnen krijgen. Eigenlijk is dus de vraag aan alle moeders om de kleine vragenlijst even in te vullen (het is echt maar een paar minuutjes) en gelijk kans te maken op een heerlijk mama-verwen-pakket van € 100,-!!! Ik heb in ieder geval al meegedaan!!!

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Mijn bizarre zwangerschapsindicator

Nu toch iedereen weet, dat ik wellicht zwanger ben kan ...

Sluiten