Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“BABY born viert haar 25e verjaardag”

Als kind heb ik nooit heel veel met poppen gespeeld. Niet omdat ik het niet leuk vond, maar we hadden ze gewoon niet in huis. Aangezien ik wel ontzettend dol was op vadertje en moedertje spelen, denk ik dat een eigen pop ook nog best leuk had gevonden. Maar dan niet zo’n kleintje, maar een formaatje net echt. Ik had namelijk wel een klein popje met veel haar, maar nadat mijn zus kappertje ermee had gespeeld, heb ik er niet meer naar om gekeken. De echte baby-look-alikes kwamen helaas te laat voor mij.

De eerste BABY born
Ik was ongeveer tien jaar oud toen de eerste reclame van de BABY born op televisie verscheen. Ik herinner me zo goed hoe ontzettend ik er van baalde dat ik mezelf inmiddels te oud vond voor poppen. Want wat had ik graag zo’n BABY born willen hebben. En dan het liefst ook eentje die kon plassen! Ik heb geprobeerd mijn zusje ervan te overtuigen eentje voor haar verjaardag te vragen zodat ik er dan ook af en toe stiekem mee kon spelen. Dat deed ik ook al enige tijd met haar Ken waar ze niet meer naar omkeek. Helaas had mijn zusje er van geleerd en weigerde ze het op haar verlanglijstje te zetten. Ze was overduidelijk geen poppenmeisje.

Nu 25 jaar later
Inmiddels is BABY born een echt begrip geworden. Alle kleine meisjes kennen de pop en de meesten willen er een. En aangezien het uiterlijk van de pop in 25 jaar tijd niet echt veranderd is, zijn de “oude” BABY borns van moeders ook nog steeds geschikt. Ik kan me het verlangen naar een BABY born heel goed voorstellen, want er is zoveel leuks bijgekomen. Er zijn badjes, kinderstoeltjes, kinderwagens, commodes, maxi cosi, fietsstoeltjes en ga zo maar door. Volgens mij zijn er voor de pop ook meer verschillende setjes kleding beschikbaar dan ik zelf in mijn kast heb hangen! In ieder geval genoeg dus voor eindeloos speelplezier.

Wie jarig is trakteert
BABY born is precies een kwart eeuw jong! (Gezien haar jeugdige uitstraling kan ik haar niet echt oud noemen). Speciaal voor haar verjaardag zijn er twee nieuwe setjes gecreëerd en wel de Regenpret luxe en de Kerstmis luxe set. Heb je dus al een BABY born in huis dan zijn deze setjes een leuke aanvulling. Vijfentwintig jaar is een feestje waard en daarom is er nu ook een interactieve Happy Birthday pop beschikbaar.  (Het interactieve houdt in dat de pop door een inwendige chip reageert op compatible BABY born producten.) Speciaal voor haar verjaardag draagt BABY born een feestelijke jurk, versierd met strikjes en een rand van tule. De jurk wordt geleverd met bijpassende roze ballerina’s en een verjaardagstiara. Bij een verjaardag hoort taart en dus worden er ook gebaksbordjes en kopjes meegeleverd om het feestje helemaal compleet te maken.

05113

Een extra traktatie 
Alleen deze maand, en wel exact nog tot 18 november, kan je je kind nog opgeven om het nieuwe gezicht voor BABY born te worden. Doe mee en maak kans op fantastische prijzen! Voor meer informatie klik je hier. Kan je niet zo lang wachten? Dan heb je geluk, want ik mag ook iemand blij maken met een echte BABY born en wel de Happy Birthday pop!  Je maakt kans door onder dit bericht een reactie achter te laten. Ik zou het overigens erg op prijs stellen als je het bericht op de facebookpagina een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaar wordt daar ook over een week bekend gemaakt. Heb je geen facebook? Zet dat even in je reactie erbij, zodat ik je kan bereiken op een andere manier.

05112

 

Facebook Comments

«

»

41 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  dat zou een geweldig verjaardagskado voor mijn kleindochter zijn, ze word op 19 november 3 jaar

 • Marjo

  3 jaar ago

  Met twee poppenmoeders in huis, is dit het perfecte cadeau! Doe heel graag mee met deze super actie!

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Zo gaaf voor Eva & Lucas die 5 december jarig zijn en sinds 5 maanden voor het eerst grote neef en nicht. 😀 dus heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: https://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: https://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Heidie van der Steeg

  3 jaar ago

  Ik was al nieuwsgierig toen ik de aankondiging hoorde, en deze geweldige prijs is echt iets voor mijn dochtertje. Vorig jaar heeft ze van de Sint een Babyborn badje gekregen, alleen heeft ze geen Babyborn pop (wel een andere, grotere, maar die past er niet goed in). Het zou geweldig zijn als ze deze dit jaar van Sinterklaas kreeg zodat ze een pop heeft die ook echt in bad kan liggen. Want zeg nu zelf, voor je je verjaardagsfeestje gaat vieren en je mooie kleding gaat aandoen, wil je natuurlijk als jarige ook nog uitgebreid in bad…. En daarna uitgebreid feest vieren, het wordt echt een feestje als mijn meid daarmee mag spelen!

 • Nicole van Dongen-monsieurs

  3 jaar ago

  Wat een superleuke blog. Ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly. Ik heb van mijn vader zijn vriendin pas een gave baby born poppenwagen gehad welke zij nog op zolder had staan. Een pop heeft Lilly nog niet dus deze gave baby born pop zou perfect zijn voor in haar poppenwagen zodat ze als een echte poppenmama heerlijk kan rondwandelen en spelen.

 • Marieke

  3 jaar ago

  Dit zou Elin wel heel gaaf vinden! Zij en haar broertje zijn beiden in oktober jarig geweest en ze speelt steeds over jarig zijn. Deze pop zou ze dus echt wel heel erg leuk gaan vinden. Kan ze verder spelen over jarig zijn.

 • Mirjam

  3 jaar ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn peutermeisje Fiene 🙂

 • Blossom Smith

  3 jaar ago

  O! Wat zou mijn kleine poppenmoeder een baby Born leuk vinden! Zij is echt zo zorgzaam met haar knuffels, en ook met de kleinere kindjes op de opvang. Zo een baby Born is echt wat voor haar!!

 • Anna

  3 jaar ago

  Ooooh wat geweldig’! Voor mijn lieve dochter

 • Lenny

  3 jaar ago

  ik maak graag kans op deze geweldige pop. Hij staat bovenaan het verlanglijstje van onze dochter.

 • Alicia Hofman-Voshol

  3 jaar ago

  Geweldig voor mijn lieve meisje, ze is 18 november jarig dus dit zou echt een super cadeau zijn!

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Lucy. Zij is, in tegenstelling tor haar grote zus, een echt poppenmoedertje. Maar poppen hebben we dus niet veel in huis, omdat haar zus daar niets van moest hebben. Duimen dus maar voor Lucy!

 • Tess

  3 jaar ago

  superleuk, zelf een baby born gehad, en nu is onze zoon ook fan!

 • Merel

  3 jaar ago

  Hele leuke winactie. Zou ‘m graag winnen voor mijn meiden, maar stiekem ook een beetje uit jeugdsentiment. Wilde hem als kind ook altijd graag hebben.

 • Jolein koolske

  3 jaar ago

  Oh wat super leuk !!!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters . Ze zijn 4 en 2 jaar oud en zijn echte poppenmoedertjes. Dat is zooooo schattig om te zien want soms herken ik mijn eigen in dingen die ze doen en is zo confronterend hahaha .

 • Linda Meester

  3 jaar ago

  De Happy Birthday pop zal erg aanslaan bij drie dochtertjes. De jongste (4) vraagt iedere dag wanneer ze jarig is en “jij mag op mijn partijtje komen”. Een jarige pop leidt de aandacht wat af hoop ik

 • Ontzettend gaaf!! Ik wilde vroeger altijd zelf een baby born maar kreeg er nooit een. Nu mijn dochter dagelijks in de weer is met haar pop droom ik van een baby born voor haar. Zou ze geweldig vinden (en mama stiekem ook). Heb alle stapjes doorlopen

 • Monique

  3 jaar ago

  Wow! Super leuk voor mijn zoon! Hij speelt graag met poppen maar heeft er nog maar eentje. Een tweede die ook nog een leuk regenpakje draagt zou helemaal stoer zijn <3

 • Marcia Kan

  3 jaar ago

  Jaaaaaa te gek gaaf! Twee poppenmoedertjes hier in huis, die graag hun ‘poppengezin’ zouden willen uitbreiden met deze Happy Birthday Pop. Wat een dotje!!

 • John leidner

  3 jaar ago

  Goedemorgen
  Jaar heel gaaf ons dochtertje jill is dol op babyborn en
  Ze speelt er dagelijks mee ze is 2 en half jr en in februari word ze 3 jr en dit zou toch een leuke kerstcadeau zijn

  Groetjes john leidner

 • Saskia

  3 jaar ago

  Wat een super win actie!
  Mijn dochter lijkt, in tegenstelling tot haar mama, een echte poppenmoeder te worden. Alle knuffels worden verzorgd met eten en drinken, boekjes mogen ze meelezen en ook mee in het speelhuisje.
  Een Baby Born zal ze geweldig vinden. Dan heeft ze een echte pop om te verzorgen.

 • Sheila

  3 jaar ago

  Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Zoë, die poppen nu erg leuk begint te vinden!

 • G.T.

  3 jaar ago

  Leuke actie! Mijn oude baby born ligt nog ergens bij mijn ouders op zolder. Helaas kunnen zij hem niet vinden en heeft mijn zoontje van 1,5 nog geen pop om mee te spelen. Het zou leuk zijn als hij binnenkort met deze pop zou kunnen spelen.

 • Jamila

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze is 19 november jarig en ze is een goede moeder voor haar knuffels ze heeft nog geen pop en deze speciale verjaardagspop zou heel leuk zijn want nu begrijpt ze ook dat ze jarig is en met deze pop al helemaal.
  Jammer dat ik geen Facebook heb anders had ik deze post geliked

 • Melissa

  3 jaar ago

  Mijn nichtje van 4 zou dit echt geweldig vinden!! Ik doe graag mee.

 • Brit Weijers

  3 jaar ago

  Hier is maar een woord op zijn plaats: geweldig, mijn kleindochter zou er de koning te rijk mee zijn.

 • melissa

  3 jaar ago

  Dit is geweldig voor ons 5 jarige poppenmoedertje Elise. ze wordt over 2 maandjes 6 en een nieuwe pop staat bovenaan haar lijstje. die mag dan ook overal mee naartoe, in huis in bad / aan tafel / naar bed en buitenshuis op de fiets!

 • Bas

  3 jaar ago

  Mijn dochters 4 en 5 zijn helemaal gek van baby born.
  met deze set zullen ze geweldig vinden

 • Jan

  3 jaar ago

  Ik waag graag een kansje op deze super leuke prijs !

 • Fleur

  3 jaar ago

  Ik heb hier in huis een hele lieve poppenmoeder, dus ik doe graag mee

 • Eline

  3 jaar ago

  Wauw dat zou echt een te gek schoenkado zijn voor onze boef. Ze vind poppen echt geweldig. Bij opa&oma speelt ze met de oude babyborn van mama (die echt wel een beetje aan zn eind raakt).
  Kleine kans, maar wie niet waagt wie niet wint.
  Fingers crossed

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Volgens mij gaat er iets fout. Mijn reactie staat er niet tussen en dat zou met deze aktie zonde zijn. Kan de oude baby Born ook aan die kleertjes. Zo leuk.

 • anica aarts

  3 jaar ago

  Heel erg leuk!! Zijn hier gek op baby born. Doe heel graag mee zal een leuke verrassing zijn als we deze mochten winnen

 • Manon

  3 jaar ago

  (geen facebook) De pop van mijn dochter heeft helaas niet zo’n sterk lijfje, gelukkig is mama redelijk handig, en heeft ze al een aantal keer geamputeerde ledematen en zelfs een losgeschoten hoofd weer vastgezet, maar haar lieve popje is toch echt aan vervanging toe..! hopelijk wint ze dan deze baby born, dan is ze (na een klein traantje misschien..) haar oude popje snel vergeten (al zal ik hem natuurlijk netjes bewaren, zoals dat hoort met eerste poppen)

 • Helena

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje van 3 jaar, ze is een echte poppen mama en hier zou ze erg blij van worden 🙂

 • kempenaers

  3 jaar ago

  met deze mooie pop kan ik iemand zeer blij maken

 • brants

  3 jaar ago

  doe graag mee aan deze mooie actie voor mijn kleindochter

 • Marian

  3 jaar ago

  Echt een mooie meisjes prijs! Mijn meisje begint de poppen te ontdekken, zou haar dan ook graag blij maken met deze Happy Birthday pop van Baby born.

 • Bodil

  3 jaar ago

  Super gaaf! Verjaardagen zijn zo feestelijk, en de poppen doen dan altijd vrolijk mee. Leuk dat BabyBorn nu zelf ook een feestje viert.
  Onze oudste zal het helemaal geweldig vinden om zo’n mooie pop te hebben om mee te spelen.
  (geen Facebook, wel heeel enthousiast!)

 • Dorien

  3 jaar ago

  Natuurlijk volg ik je op Facebook, en ik zal deze bijzonder leuke actie ook even delen daar! Ik zou het erg leuk vinden mijn dochter te kunnen verrassen met zo’n mooi groot cadeau als deze BabyBorn pop. Ze is dol op poppen, maar een BabyBorn heeft ze nog niet, en dat is toch wel ‘een echte’ ;-). Ik doe graag mee, en ga natuurlijk duimen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De nieuwe Baby Annabell en pony Sunny en veulen - MeerVanMir on november 5, 2016
 • Instagram
  • Yup!
  • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
  • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
  • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
  • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
  • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Het had iedereen kunnen overkomen. Toch?

  Vanochtend merkte ik voor het eerst pas echt hoe ongelooflijk ...

  Sluiten