Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama, Zwangerschap

“Alweer 22 weken zwanger! Hoe is het nu?”

Vandaag hebben we de 22 weken aangetikt. Mensen, wat gaat deze zwangerschap toch snel. Ik weet nog bij mijn oudste dat die maanden voorbij leken te kruipen en nu moet ik af en toe nadenken over hoe lang ik al zwanger ben. Vorige week zei mijn gynaecoloog ook al “je bent sowieso over de helft”. Dat was even slikken hoor! Want het betekent dat ik gevoelsmatig minder tijd heb om te doen wat ik nog moet doen voor de kleine er is. En dat terwijl ik merk dat mijn lichaam het wat pittiger vindt dit keer. Waarschijnlijk omdat er nog drie moppies mijn aandacht willen en de rustmomenten schaarser zijn dan de vorige keren. En ja, ik ben nou eenmaal niet de jongste meer. Gelukkig heb ik een fijne werkgever, die er begrip voor heeft en mij mijn rust gunt. Zo kan ik een beetje de boel voorbereiden op de komst van de nieuwe kleine.

Gelukkig is de gynaecoloog wel verder tevreden met de zwangerschap. Natuurlijk moet ik oppassen met mijn bloeddruk, maar mijn ijzerwaarde en suikerwaarde zijn gewoon fantastisch. En wat ook erg fijn is, is dat mijn schildklier nog altijd normaal aan het functioneren is. Dat was stiekem toch een beetje mijn angst toen ik ontdekte dat ik zwanger was. Mijn endocrinoloog verwachtte namelijk dat het wel impact kon hebben. Immers heb ik maar een halve schildklier. Maar gelukkig is mijn lichaam dus verder in top conditie en ga ik zonder verder veel afwijkingen (op bloeddruk en vermoeidheid) mijn zwangerschap door. Ik ben tevreden.

Het voordeel van afspraken bij de gynaecoloog is dat ik elke keer een echo krijg en kan gluren naar ons meisje. Omdat mijn familie nu toch ook wel nieuwsgierig was geworden, hebben manlief twee weken geleden een pretecho laten doen. En natuurlijk wil ik een paar van die foto’s graag met je delen. Zo schattig al toch?

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Oma Will

  2 weken ago

  Wat schattig !!!!
  En fijn dat je je goed voelt en je lichaam in topconditie is.
  Nog even en de baby is er.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
 • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van 😂
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Twee leuke pakketjes van Totum om cadeau te geven

Mijn kinderen zijn dol op knutselen. Vooral de oudste kan ...

Sluiten