Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Als je een verjaardagskaart nog meer bijzonder wil maken”

Onze grote meid is nu alweer bijna twee weken zes jaar en wat heeft ze genoten van haar verjaardag. Het lijkt echt alsof het elk jaar meer gaat leven voor de kinderen. De dagen worden ineens afgeteld en ze zijn meer bewust van wie er gaat komen en dat ze (een hoop) cadeautjes gaan krijgen. De “buit” van de oudste schittert al dagenlang op het bijbankje in de woonkamer. En dat ze verwend is, is wel zeker. In tegenstelling tot vorig jaar waren er dit keer bijna geen no shows op haar verjaardag. Bijna iedereen die uitgenodigd was, is ook langs gekomen om haar te feliciteren. Ze was dus echt op en top jarig.

Een leuke verrassing bij de kaart

Er was slechts één persoon, die de bewuste dag helaas er niet bij kon zijn. Maar ook zij wist de jarige op een leuke manier nog te verrassen. Op haar echte verjaardag werd er namelijk een zeer bijzondere kaart bezorgd. Niet alleen was er een prachtige eenhoorn op de buitenkant afgebeeld, in de binnenkant was een foto van de jarige zichtbaar. De kaart alleen al maakte dat ze zich weer even speciaal voelde. Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar ik ook voel me altijd extra jarig als ik verjaardagskaarten krijg. Deze kaart was wel extra bijzonder, want er zat ook nog eens een cadeautje bij! De jarige dame kan nu zelf haar favoriete lego gaan uitzoeken bij Bol. Dat was voor haar absoluut de kers op de taart.

Zoveel cadeau opties

Nieuwsgierig als ik was, heb ik gekeken welk bedrijf achter dit leuke kaart en cadeau concept zat. Tot mijn vreugde kende ik deze, want het is Kaartje2go. Ik heb daar eerder mijn eigen ansichtkaarten besteld, die ik met gewonnen pakketjes meestuur. Tegenwoordig hebben ze dus ook de optie dat je cadeautjes met verjaardagskaarten mee kan sturen. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Ons meisje heeft een Bol kaart gekregen, waar verschillende saldo’s beschikbaar voor zijn, maar ik zag ook bijvoorbeeld Ztringz voor kinderen. Je weet wel, de touwtjes waar je met beide handen figuurtjes mee maakt. Voor de papa’s en de mama’s is er wijn, bier, thee, chocolade en nog zoveel meer te vinden. Je hoeft dus eigenlijk niet meer langs te gaan op een verjaardag om iemand te verrassen met een verjaardagscadeau. Super leuk idee! Maar neem vooral zelf een kijkje bij de cadeau selectie. Niet doorvertellen hoor, maar ik ga denk ik manlief verrassen met zijn favoriete biertje Leffe Blond en dan met de tekst “Papa” erop. Een beetje extra aandacht voor de man des huizes kan ook nooit kwaad, toch?

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
  • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
  • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
  • Dit soort humor houd ik van 😂
  • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma Bobje: aandoenlijk

Mijn tafelheer  Afgelopen zondag waren we op het 50-jarig huwelijksfeest ...

Sluiten